HTML

lucky man

2007.06.05. 10:22 :: starks

kezdem úgy érezni h teher vagyok szüleimnek. vagyis, abban biztos vagyok h eddig sem voltak büszkék rám, és én voltam mindig is a család fekete báránya. de most mintha már beleuntak volna. nem is lep meg igazából, csak azt nem értem h akkor miért baszogatnak nap mint nap tök felesleges dolgokkal, inkább mondják meg h húzzak el v vmi, könnyebb lenne nekem is, nekik is. bár lehet egyszerűen csak el kéne mennem. talán úgy lenne igazán könnyű nekik. nekem meg szerintem teljesen mindegy.
ahh tegnap ilyen új pallmall-t kaptam. háááát, mit ne mondjak beszakadtam rajta. mi ez a baromság h lassabban ég? ezzel most kibasztak a sulisokkal. emlékszem, amíg még középsulis voltam, és szünetben kijárkáltunk rágyújtani, pont annyi időnk volt h elszívjunk egy cigit. de most szegényeknek nincs idejük az egészre, szóval kérdem én : kinek jó ez !? meg amúgyis, jó volt a már megszokott időtartam. nem ilyen faszság h 'tovább élvezhetjük'. beszarás. hihetetlen h mennyi hülyeséget találnak ki manapság. és emberek ebből meggazdagodnak. én mondom, ez a világ kurvára nem jó irányba tart. ahogy Tyler Durden is megmondta :
-Fogyasztók vagyunk. Egy életstílus rögeszmének a melléktermékei vagyunk.
Gyilkosság, bűn, szegénység. Ezek hidegen hagynak.A színes magazinok érdekelnek, meg az 500 csatornás tv, meg egy muksó neve az alsóneműmön. Rogaine. Viagra. Olestra.
- Martha Stewart.
- A francba Martha Stewarttal. Fényesíti a rezet a Titanic-on. Az egész hóbelevanc meg süllyed. Szóval, a fenébe az ülőgarnitúrával és a Strinne zöldcsíkos szövettel. Bizony mondom, sose légy készen. Bizony mondom, elég már a tökéletességből. Azt mondom, fejlődjünk. Hulljon a férgese. Ez csak az én véleményem, lehet hogy nincs igazam.

azt hiszem h tényleg itt lenne az ideje h kezdjek magammal vmit. akármit. nem tudom mit. mindegy, csak legyen VALAMI.
ja, a cím egy számra utalás, tudom, régi zene, és valszeg mindenki ismerte már évek óta, de nekem most számít újnak. :]
The Verve - Lucky Man

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://starks.blog.hu/api/trackback/id/tr8792942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása